Stoelen

De stoelen van Enzo Luca hebben een stijlvol design en zijn gemaakt voor iedereen die net iets meer wil dan standaard. De design stoelen dienen als echte eyecatchers aan uw eettafel. Alle Enzo Luca stoelen zijn gemaakt in Nederland, maar bevatten een vleugje van de karakteristieke, Italiaanse sferen. Dankzij de regelmatige bezoeken van de ontwerpers aan de designbeurzen in Milaan, bent u altijd verzekerd van een elegant en uniek product. Bent u benieuwd naar de stoelen van Enzo Luca? Bekijk de producten hier en ontdek de vele mogelijkheden.

Voor ieder een uniek exemplaar

De stoelen van Enzo Luca zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Heeft u een model gevonden dat aansluit op uw wensen, maar wilt u het liever net even met een andere kleur poot, een ander leder of in een lichtere kleur? Vrijwel alles is mogelijk! U heeft namelijk altijd de keuze uit diverse lederen en stoffen. De stoffen variant geeft de stoel vaak een chique uitstraling en leder zorgt voor een karakteristieke, warme sfeer. Hierdoor bepaalt u zelf de uitstraling van het product en de sfeer in uw woning. Ook qua poten is er vanalles mogelijk. Bij de stoelen van Enzo Luca heeft u namelijk de keuze uit diverse kleuren en materialen poten en kiest u voor met of zonder wieltjes. Ook qua wieltjes kunt u dan weer alle kanten op. Kortom, u stelt bij Enzo Luca altijd zelf uw gewenste stoelen samen.

Bekijk de Enzo Luca stoelen bij een van de dealers

Is een Enzo Luca stoel iets voor u? De collectie van Enzo Luca is op diverse locaties in Nederland te bewonderen. Kom naar een van onze dealers en ontdek de vele mogelijkheden van Enzo Luca. Hier ontvangt u vrijblijvend een uitgebreid interieur- en stijladvies van een Enzo Luca adviseur.