Wie is Enzo Luca?

Het assortiment van Enzo Luca kenmerkt zich door het strakke design en de karakteristieke en sfeervolle uitstraling. Kiest u voor Enzo Luca, dan kiest u voor een designmeubel dat toegankelijk is voor iedereen. De producten zijn gemaakt door topfabrikanten, voornamelijk uit Nederland. De Hollandse nuchterheid wordt gecombineerd met een vleugje Italië. Hierdoor bent u verzekerd van karakteristieke designmeubelen met bijzonder, natuurlijk materiaalgebruik.

Complete collecties voor de hele woonkamer

Bij het opnieuw inrichten en stylen van een huis, is de woonkamer vaak de uitdagendste ruimte. Het is de ruimte waar u veel tijd doorbrengt en de meeste visite ontvangt. Het loont dus om deze ruimte van een stijlvolle inrichting te voorzien. Neem daarom goed de tijd om te oriënteren naar de diverse mogelijkheden. Het merk Enzo Luca helpt u hierbij. Dankzij het ruime assortiment zijn er talloze mogelijkheden voor uw hele woonkamer. Het merk biedt vrijwel alle meubelen die u nodig heeft voor in de woonkamer, inclusief eetkamer. En heeft u een meubel gevonden dat aansluit bij uw wensen, maar wenst u het liever in een andere kleur of ander materiaal? Ook deze mogelijkheden zijn bij Enzo Luca eindeloos.

Van natuurlijke materialen

Enzo Luca is een bijzonder, eigentijds merk dat met passie de mooiste meubelen selecteert en ontwerpt. Kracht, puur en warmte staan bij de woonstijl van dit merk voorop. Het merk biedt producten gemaakt van bijzonder, natuurlijk materiaal. Denk hierbij aan materialen zoals massief eiken, open leersoorten en metaal: allemaal karakteristieke materialen die voor een natuurlijke touch in uw inrichting zorgen. 

Hollandse nuchterheid met een vleugje Italië

De Nederlandse ontwerpers van Enzo Luca doen regelmatig inspiratie op bij designbeurzen in bijvoorbeeld Milaan. Hierdoor kunnen de nieuwste trends op het gebied van meubelen aangeboden worden. Ook de interieuradviseurs van Enzo Luca zijn op de hoogte van de laatste trends en zijn gespecialiseerd in het inrichten van woningen en combineren van producten. Deze adviseurs helpen u dan ook erg graag bij het stylen van uw woning.

Voor iedereen toegankelijk

Design meubelen ogen vaak erg duur vanwege het unieke ontwerp. Gelukkig is dat niet altijd het geval. Bij Enzo Luca vindt u betaalbare designproducten, die voorzien zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van meubelen. Deze betaalbaarheid levert uiteraard niets in op het gebied van comfort en kwaliteit. Bij alle producten van Enzo Luca staat kwaliteit hoog in het vaandel. De producten worden naar wens op maat gemaakt. Hierdoor heeft u niet alleen ruime keuze qua bekleding van de zitmeubelen, maar ook de afmetingen en vullingen van de meubelen worden geheel afgestemd op uw wensen.

Bekijk het ruime assortiment bij een van onze dealers

Bent u benieuwd geworden naar de collectie? De producten van Enzo Luca zijn op diverse locaties in Nederland te bewonderen. Kom naar een van onze dealers en ontdek de vele mogelijkheden van Enzo Luca. Hier ontvangt u vrijblijvend een uitgebreid interieur- en stijladvies van een Enzo Luca adviseur.