Naso

De stoere en robuuste serie Naso van Enzo Luca bestaat uit karakteristieke banken en fauteuils voor een uniek uiterlijk van uw interieur. Het kubistische design zorgt ervoor dat de meubelen niet alleen dienen als functioneel product, maar ook een prachtig pronkstuk zijn in uw woning. Met de talloze mogelijkheden van de serie Naso stemt u de meubels perfect af met de rest van uw interieur. De serie Naso is gemaakt in Nederland, maar voorzien van karakteristieke, Italiaanse elementen. Bent u benieuwd naar deze serie? Lees dan snel verder en ontdek de vele voordelen.

De uitstraling van Naso

De serie Naso heeft een stoere en robuuste uitstraling dankzij de opvallende naden en het kubistische design. Combineer de Naso bank samen met de Naso fauteuil en maak van uw woning een mooi geheel. De meubelen zijn prachtig aan te kleden met sierkussens in dezelfde stijl. In iedere woning zullen de Naso banken goed tot hun recht komen. Het design is van alle tijden en het zitcomfort is uitstekend!

De talloze mogelijkheden van serie Naso

Bij de serie Naso van Enzo Luca zijn talloze mogelijkheden qua maatvoeringen. Of u nu op zoek bent naar een karakteristieke, ruime hoekbank of een stijlvolle bank voor in een kleine ruimte, alles is mogelijk. Ook is de Naso bank volledig af te stemmen op uw gewenste interieurstijl. De bank is leverbaar in diverse stoffen en ledersoorten. Daarnaast heeft u de keuze uit een open naad of dubbele naad. De open naad zorgt bijvoorbeeld voor een karakteristieke, robuuste stijl. De metalen poten zijn leverbaar in geborsteld staal of matzwart. Ook heeft u de keuze uit smalle of brede armleuningen. De bank heeft een comfortabele zitting door de innovatieve I BODY vulling. Deze vulling zorgt voor optimale lichaamsondersteuning en vormt zich naar het lichaam. Ook over vele jaren, bezit de bank nog zijn heerlijke comfort dankzij deze vulling.

Bekijk de serie bij een van onze dealers

Bent u benieuwd geworden naar de serie Naso? De serie van Enzo Luca is op diverse locaties in Nederland te bewonderen. Kom naar een van onze dealers en ontdek de vele mogelijkheden van Enzo Luca. Hier ontvangt u vrijblijvend een uitgebreid interieur- en stijladvies van een Enzo Luca adviseur. Dankzij de korte levertijden die wij hanteren, zorgen we ervoor dat u snel van uw aankoop kunt genieten.