Merlo

De serie Merlo van Enzo Luca bestaat uit stijlvolle banken om uw woning een karakteristieke, luxe uitstraling te geven. De comfortabele banken zijn zowel verkrijgbaar als rechte bank als hoekbank en in talloze kleuren, materialen en formaten. Dankzij de ruime mogelijkheden stemt u Merlo banken perfect af op de rest van het interieur. Kleed de bank aan met bijpassende sierkussens en een hocker en maak van uw woning een mooi geheel. Bent u benieuwd naar deze serie? Lees dan snel verder en ontdek de vele voordelen.

Comfortabele en moderne designbank

De comfortabele Merlo bank heeft een moderne uitstraling en is een prachtig pronkstuk in uw woning. Dit product is gemaakt in Nederland, maar voorzien van karakteristieke, Italiaanse elementen. De bank past in vrijwel iedere interieurstijl, dankzij de ruime keuze aan kleuren en materialen. De bijpassende hocker en sierkussens in dezelfde stijl maken uw woonruimte helemaal af. Met de Merlo serie geniet u van een luxe designbank met een uitstekend zitcomfort.

De vele mogelijkheden

De Merlo bank van Enzo Luca is een prachtige designbank die om te toveren is tot vrijwel iedere stijl. Zo heeft u de keuze uit diverse stoffen en ledersoorten, waardoor u de kleur en het materiaal aan laat sluiten op de rest van het interieur. De bank is zowel als rechte bank als hoekbank verkrijgbaar en uitvoerbaar in vrijwel ieder formaat. Ook qua poten heeft u diverse keuzes. Kies hierbij uit metalen of houten poten in talloze kleuren. De Merlo bank is niet alleen erg stijlvol, maar heeft ook een erg comfortabele zitting. Qua vulling van de bank kiest u uit traagschuim of koudschuim. Maak uw bank helemaal af met de Merlo hocker of een van de sierkussens in dezelfde stijl.

Bekijk de serie bij een van onze dealer

Bent u benieuwd geworden naar de serie Merlo? De serie van Enzo Luca is op diverse locaties in Nederland te bewonderen. Kom naar een van onze dealers en ontdek de vele mogelijkheden van Enzo Luca. Hier ontvangt u vrijblijvend een uitgebreid interieur- en stijladvies van een Enzo Luca adviseur. Dankzij de korte levertijden die wij hanteren, zorgen we ervoor dat u snel van uw aankoop kunt genieten.