Estra serie Enzo Luca

De Enzo Luca Estra serie bevat een prachtige eiken kast die volledig af te stemmen is op ieders wens. Of u nu op zoek bent naar een vitrinekast, boekenkast of opbergkast, met de Estra kast heeft u alles in een. Deze kast biedt namelijk talloze mogelijkheden qua indeling en uitstraling. Bent u benieuwd naar de Estra serie van Enzo Luca? Ontdek het product en de vele voordelen hier.

Wat is er allemaal mogelijk?

De Estra kast heeft talloze mogelijkheden en is daarom eenvoudig af te stemmen op uw wensen. Zo is de Estra kast al verkrijgbaar als smalle, eendeurskast van 56 cm. De kast is uit te breiden tot acht deuren, wat dit meubel in dit geval een breedte geeft van 424 cm. De Estra kast is verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren. Niet alleen voor de ombouwkast, maar ook voor de deurtjes bepaalt u zelf de uitstraling. Zo kunt u kiezen voor glazen deuren, houten deuren of een kast zonder deuren. Ook hierin zijn verschillende kleuren mogelijk. Voor een unieke en speelse uitstraling kunnen de legplanken en ladefronten in een afwijkende kleur van de opbouwkast geleverd worden.

Wilt u spullen uit het zicht in deze kast opbergen? Dat is met de Estra kast goed mogelijk. De kast kan namelijk eenvoudig uitgebreid worden met een passend ladeblok. Ook dit is volledig op uw wens af te stemmen. U kiest namelijk zelf waar u deze lades graag wilt hebben. De Estra kast is daarnaast uit te breiden met verlichting aan de binnenzijde. Indien u een kast met verlichting wenst, kan er op iedere legplank en topblad een LED-verlichting inbouwspot geplaatst worden.

Bekijk de serie bij een van onze dealer

Bent u benieuwd geworden naar de producten uit de Estra serie? De collectie van Enzo Luca is op diverse locaties in Nederland te bewonderen. Kom naar een van onze dealers en ontdek de vele mogelijkheden van Enzo Luca. Hier ontvangt u vrijblijvend een uitgebreid interieur- en stijladvies van een Enzo Luca adviseur.