Woonkamers van Enzo Luca

De woonkamer is het centrale punt in uw woning. In deze ruimte wordt geleefd samen met vrienden, familie of uw partner. Daarnaast is het de ruimte waar u heerlijk tot rust komt voor de televisie of geniet van een boek. Het is daarom belangrijk dat u deze volledig inricht naar uw wens. Kies daarom voor meubelen, zoals een bank, fauteuil, tv-meubel en salontafel die volledig aansluiten bij uw smaak. Richt uw woning in met de inspirerende producten van Enzo Luca en ben verzekerd van een stijlvolle inrichting. Bent u benieuwd wat Enzo Luca biedt aan producten voor in uw woonkamer? Neem een kijkje in het uitgebreide assortiment en laat u inspireren.


Woonkamer Naso

Geniet van een stoere en robuuste uitstraling met de woonkamerserie Naso. De serie heeft een oogverblindend design en biedt optimaal zitcomfort. Deze elegante serie bestaat uit design banken en fauteuils. Combineer de Naso bank samen met een Naso fauteuil en maak van uw woning een mooi geheel. De Naso bank is prachtig aan te kleden met sierkussens in dezelfde stijl.

Woonkamer Merlo

De serie Merlo bestaat uit karakteristieke banken die uw woning een stijlvolle uitstraling geven. De banken zijn verkrijgbaar als rechte bank en hoekbank. Daarnaast zijn de banken uitvoerbaar in diverse kleuren, materialen en formaten. Hierdoor stemt u de bank perfect af op uw interieur. Kleed het aan met een bijpassende sierkussen of hocker en creƫer een mooi geheel.

Woonkamer Estra

De serie Estra van Enzo Luca biedt prachtige kasten die verkrijgbaar zijn in talloze kleuren, formaten en indelingen. Deze kasten dienen als praktisch opbergmeubel, maar ook als stijlvol accessoire in uw woonkamer. Dankzij de uitgebreide mogelijkheden bepaalt u zelf de uitstraling van de kast en laat u het volledig aansluiten op uw interieurwensen.

Kom langs bij een Enzo Luca dealer

Bent u benieuwd geworden naar de diverse woonkamer inrichtingen van Enzo Luca? De collectie van Enzo Luca is op diverse locaties in Nederland te bewonderen. Kom naar een van onze dealers en ontdek de vele mogelijkheden. Hier ontvangt u vrijblijvend een uitgebreid interieur- en stijladvies van een Enzo Luca adviseur.