Scola

De producten uit de serie Scola van Enzo Luca zorgen voor optimaal comfort en hebben een unieke uitstraling. De producten van deze serie zijn gemaakt in Nederland, maar zijn voorzien van karakteristieke, Italiaanse elementen. De karakteristieke designmeubelen zijn gemaakt van bijzondere, natuurlijke materialen. Bent u benieuwd naar deze serie? Lees dan snel verder en ontdek de vele voordelen.

De unieke serie van Enzo Luca

Scola is een unieke serie van Enzo Luca. Enzo Luca is een eigentijds merk dat met passie designmeubelen ontwerpt met een karakteristieke en sfeervolle uitstraling. Kracht, puur en warmte staan bij dit merk centraal, wat ook terug te zien is in de serie Scola. De eetkamerstoelen, -banken en barstoelen uit deze serie zijn prachtig met elkaar te combineren en maken uw woning helemaal compleet.

100% naar uw wens

Zijn de producten uit de serie Scola iets voor u, maar wilt u ze liever in een andere kleur of ander materiaal? Dat is geen probleem. U kunt de producten namelijk helemaal afstemmen op uw wensen, want de producten zijn leverbaar in diverse stoffen en ledersoorten. De poten van de eetkamerstoelen zijn in de kleuren rvs en zwart verkrijgbaar. Ook is het plaatsen van wieltjes onder de producten en het toevoegen van armleuningen mogelijk bij de stoelen van de serie Scola. De producten uit de serie zijn verkrijgbaar in drie verschillende zithoogten. Door de diverse mogelijkheden kunt u de producten uit deze serie perfect af laten stemmen op de rest van het interieur. 

Bekijk de collectie bij een van onze dealers

Bent u benieuwd geworden naar de producten? De collectie van Enzo Luca is op diverse locaties in Nederland te bewonderen. Kom naar een van onze dealers en ontdek de vele mogelijkheden van Enzo Luca. Hier ontvangt u vrijblijvend een uitgebreid interieur- en stijladvies van een Enzo Luca adviseur.