Eetkamers van Enzo Luca

De eetkamer is een belangrijke ruimte in ieder huis. U staat hier ‘s ochtends op met een heerlijk ontbijt en komt hier na een drukke dag tot ontspanning met een lekkere maaltijd. Ook dineert u hier regelmatig met familie en vrienden. Het is daarom belangrijk om aandacht te besteden aan de meubels en inrichting. Denk bijvoorbeeld aan een stijlvolle eettafel en bijpassende en comfortabele eetkamerstoelen. Bent u benieuwd wat Enzo Luca biedt aan producten voor in uw eetkamer? Neem een kijkje in het uitgebreide assortiment en laat u inspireren.

Eetkamer Scola

De producten uit de serie Scola van Enzo Luca zorgen voor optimaal comfort en hebben een unieke uitstraling. De producten van deze serie zijn gemaakt in Nederland, maar zijn voorzien van karakteristieke, Italiaanse elementen. De karakteristieke designmeubelen zijn gemaakt van bijzondere, natuurlijke materialen. Bent u benieuwd naar deze serie? Lees dan snel verder en ontdek de vele voordelen.

Eetkamer Cable

De serie Cable van Enzo Luca biedt prachtige design stoelen voor iedere eetkamer. De kuip uit deze serie heeft een elegant design en geeft optimaal zitcomfort. De producten zijn gemaakt in Nederland, maar bieden een vleugje van een Italiaans design. De karakteristieke, Italiaanse elementen laten deze producten blinken in uw eetkamer.

Kom langs bij een Enzo Luca dealer

Bent u benieuwd geworden naar de diverse eetkamer inrichtingen van Enzo Luca. De collectie van Enzo Luca is op diverse locaties in Nederland te bewonderen. Kom naar een van onze dealers en ontdek de vele mogelijkheden. Hier ontvangt u vrijblijvend een uitgebreid interieur- en stijladvies van een Enzo Luca adviseur.