Tafels

Wanneer u op zoek bent naar een luxe tafel voor in uw woning, dan bent u bij Enzo Luca aan het juiste adres. Dit merk biedt diverse tafels met een karakteristieke en stijlvolle uitstraling. Of u nu op zoek bent naar een design eettafel of salontafel, u vindt het in het assortiment van Enzo Luca. Ook bent u bij Enzo Luca altijd verzekerd van producten met een uitstekende kwaliteit, waardoor u jarenlang geniet van het product. Bent u benieuwd naar de tafels van Enzo Luca? Ontdek de producten en laat u inspireren.

Salontafels

De mogelijkheden

Enzo Luca biedt tafels in talloze vormen, kleuren en formaten. Hierdoor vindt u gegarandeerd het product waar u naar op zoek bent. Dankzij de grote diversiteit aan tafels binnen Enzo Luca, kiest u zelf eenvoudig het soort materiaal en kleur van het tafelblad, de afmetingen en de gewenste poten. De tafels zijn grotendeels gemaakt van hout, maar ook een keramieken tafel van Enzo Luca is een mogelijkheid. Ook qua vorm heeft u een ruime keuze. De rechthoekige en vierkante modellen zorgen voor een strakke uitstraling in uw woning. De ronde en ovale tafels van Enzo Luca creƫren juist een speelse en gezellige uitstraling in de ruimte. De tafelbladen zijn verkrijgbaar in diverse formaten en verschillende houtsoorten, zoals eiken of noten. Enzo Luca biedt daarnaast een diversiteit aan metalen en houten poten.

Geniet samen aan tafel

De tafels van Enzo Luca dienen niet alleen als praktisch product in uw woning, maar brengen ook een gezellige sfeer in de ruimte. Zo geniet u meerdere keren per dag, samen met uw gezin, huisgenoten of gasten, aan een luxe Enzo Luca tafel. Of dit nu aan de eettafel is of voor de televisie, Enzo Luca biedt een uitgebreide collectie aan salon- en eettafels. De diverse tafels zijn perfect met elkaar te combineren voor een complete inrichting van uw woning.

Bekijk de Enzo Luca tafels bij een van de dealers

Is een Enzo Luca tafel iets voor u? De collectie van Enzo Luca is op diverse locaties in Nederland te bewonderen. Kom naar een van onze dealers en ontdek de vele mogelijkheden van Enzo Luca. Hier ontvangt u vrijblijvend een uitgebreid interieur- en stijladvies van een Enzo Luca adviseur.